Promoció de l'autoconstrucció d'orgues de tubs a les escoles.
 
ÍndexÚltimas imágenesCercarRegistrar-seIniciar Sessió
PROJECTE ORGUE CELRÀ

PROJECTE ORGUE CELRÀ - Condicions de Registre


Tot i que els administradors i moderadors d'aquest fòrum faran tot el que sigui possible per eliminar o editar qualsevol material qüestionable tan ràpidament com sigui possible, és impossible revisar cada missatge. Per tant, et dones per assabentat que tots els missatges publicats en aquests fòrums expressen els punts de vista i opinions dels seus respectius autors i no la dels administradors, moderadors o el webmaster (excepte els missatges publicats per ells mateixos) per la qual cosa no se'ls considerarà responsables.

Estàs d'acord amb no publicar material insultant, obscè, vulgar, d'odi, amenaçant, orientat sexualment, o cap altre que d'alguna manera violi les lleis vigents. Si publiques material d'aquesta índole, el teu compte serà cancel·lat (i el teu proveïdor d'accés a internet avisat). La direcció IP de tots els missatges es guarda per ajudar a complir aquestes normes. Estàs d'acord amb que el webmaster, administrador i moderadors d'aquest Fòrum tenen dret a esborrar, editar, moure o tancar qualsevol tema en qualsevol moment si ho consideren convenient. Com a usuari acceptes que tota la informació que has introduït sigui emmagatzemada en una base de dades. Tot i que aquesta informació no serà proporcionada a tercers sense el teu consentiment, el webmaster, l'administrador i els moderadors no poden responsabilitzar-se per intents de hackers que puguin portar a que aquesta informació es vegi compromesa.

Aquest sistema de fòrums utilitza cookies per emmagatzemar informació al teu ordinador. Aquestes cookies no contenen la informació que has introduït, només s'utilitzen per millorar la visualització dels fòrums. L'email només s'utilitza per confirmar els detalls del teu registre i contrasenya (i per enviar-te una nova contrasenya si oblides la que tens actualment).

En registrar-te acceptes totes aquestes condicions.
CATALÂ
En aquest fórum pots emprar la llengua que desitgis. Evita les el·lipsis, les metàfores, els sentits figurats, les frases subordinades, el llenguatge tipus SMS i les construccions massa complexes. Tingues present que els altres usuaris llegiran sovint els teus escrits mitjançant un servei de tradució automàtica. Les expresions si us plau, gràcies, bon dia... mai estan de més.

CASTELLANO

En este foro puedes usar la lengua que desees. Evita las elipsis, las metáforas, los sentidos figurados, las frases subordinadas, el lenguaje tipo SMS y las construcciones gramaticales demasiado complejas. Recuerda que los otros utuarios a menudo leerán tus escritos a través de un traductor on-line. Las palabras por favor, gracias, buenos dias... nunca sobran.